Biorevitalizacija lica: biostimulatori, kolagen stimulatori, biorevitalizacija lica

Osigurati da izgledate i da se osecate najbolje je nas prioritet.

Sta je Biorevitalizacija lica?

Biorevitalizacija lica je injekciona metoda podmladjivanja koze kojom se hijeluronska kiselina, aminokiseline i peptidi koji ucestvuju u izgradnji kolagena ubrizgavaju direktno u kožu.  Cilj je da se koža hidrira, obnovi njena struktura i istovremeno stimulišu oblasti koje produkuju kolagen i elastin.

 

Zašto ljudi radi biorevitalizacija lica?

Koji je proces biorevitalizacije lica?

Sama procedura je bezbolna. Najpre će koža biti temeljno očisćena, nakon čega će vam biti nanešena anestetska krema za minimizovanje bola. Kada anestetik krene sa delovanjem, lekar  tankim iglicama ubrizgava preparat duž čitave površine regije koju tretiramo. Nakon toga se stavlja umirujuca maska kako bi se sprečilo crvenilo i oticanje.

 

Da li postoji proces oporavka nakon biorevitalizacije?

Nakon biorevitalizacije koza ce biti blago crvena sa otocima. Nakon nekoliko sati ce nestati crvenilo i otoci ali je preporucljivo da se ne sminkate i ne znojite 12h nakon tretmana. Rezultati ce se videti odmah a za pun efekat je potrebno uraditi seriju od 3 tretmana sa razmacima od mesec dana .

 

Fotografije pre i posle

Često postavljena pitanja

Kako vreme prolazi dolazi do smanjenja nivoa kolagena, tretmanom kolagen stimulator se ispravljaju ne samo bore i udubljenja, već se deluje i na sam uzrok starenja stimulacijom pojacane produkcije kolagena.

Kolagen stimulator tretman služi za korekciju konture lica, podmlađivanje kože vrata, dekoltea, ruku.

Tretman služi za korekciju konture lica, podmlađivanje kože vrata, dekoltea, ruku,  za umanjivanje vidljivosti podočnjaka I kvaliteta kože istih .

Odmah nakon tretmana mozete se vratiti svakodnevnim aktivnostima,  s tim da izbegavate šminku i intenzivni fizički napor 12h nakon tretmana kao i da ne masirate tretirano područje.

Savetuje se da se izbegava alkohol 48h nakon tretmana. 

Rezultati su vidljiviji posle 3 nedelje kada počinje intenzivnija produkcija kolagena i umnožavanje kolagenskih vlakana, a maksimalan efekat postiže se nakon 2 meseca. Najbolje je da se uradi serija tretmana da bi efekat bio maksimalan i dugotrajan.

Rezultati su odmah vidljivi, bolje konture lica, zategnuta koza, dugotrajan efekat.