Brazilsko podizanje zadnjice

Osigurati da izgledate i da se osecate najbolje je nas prioritet.

Šta je brazilsko podizanje zadnjice?

Dženifer Lopez, Kim Kardašijan, Bijonse- da li znamo šta je zajedničko ovim poznatim damama? Naravno, to je zategnuta, podignuta i čvrsta zadnjica koja je san većine žena. Istovremeno ovo je jedan od delova tela koje može biti veoma teško prirodno oblikovati. Mnogi pacijenti koji nam se obraćaju proveli su sate u teretani pokušavajući da povećaju i oblikuju svoj gluteus, i često su razočarani minimalnim rezultatima nakon tolikog napornog rada.

 

Brazilsko podizanje zadnjice će vam odmah dati obline koje želite – koristeći masnoću koju ne želite kako bi povećali veličinu i oblik zadnjice bez upotrebe implanta.

 

Zašto se radi brazilsko uvećanje zadnjice?

Koji je proces uvećanja zadnjice?

Konsultacije će vam dati priliku da razgovarate o vašim željama i pokažete hirurgu fotografije onoga što želite da postignete. Nakon toga će hirurg utvrditi šta je moguće nakon pregleda masnih područja (sa kojih bi se mogla sakupiti masnoća) i elastičnosti vaše kože. Brazilsko podizanje zadnjice radi se u totalnoj anesteziji. Tokom procedure, masnoća se pažljivo uklanja liposukcijom najčešće sa vašeg struka, stomaka ili dela butina, zatim se obrađuje i prečišćava. Većina hirurga voli da izvrši liposukciju na najmanje dve ili tri glavne oblasti kako bi prikupili dovoljno za transfer. Nakon što je mast prečišćena, ona se strateški i veoma pažljivo pozicionira u potkožno tkivo, u sam sedalni mišić ili ispod mišića kako bi se stvorio savršen oblik koji odgovara vašem tipu tela. Iskustvo i veština su presudni kako bi se osiguralo da se mast ne ubrizgava preduboko u mišiće. Učinak intervencije je čak 80% – mast se ne razgrađuje, već se zadržava u zadnjici. Nakon intervencije, nećete biti u mogućnosti da sedite 10 do 15 dana.

 

Takođe uvećanje zadnjice pored brazilskog uvećanja može se raditi i implantatima ili filerima (Aquafiling gel).

Uvećanje zadnjice implantatima izvodi se plasiranjem implantata (punjenih silikonskim gelom) ispod velikog sedalnog misića ili u sam mišić.

 Uvećanje zadnjice filerima (Aquafilling gelom) izvodi se plasiranjem filera u potkožno tkivo (prostor između kože i sedalnog mišića). Filer se injicira kroz ubodne rezove veličine od 2 do 3mm. 

 

Koji je proces oporavka brazilskog podizanja zadnjice?

Pacijenti nakon procedure osećaju bol i imaju modrice, što je sasvim normalno.

Važno je zapamtiti da ćete nakon brazilskog podizanja zadnjice biti prilično otečeni, a ovaj otok može trajati i do mesec dana.

Imperativ je da izbegavate ležanje na leđima ili sedenje tokom prve tri nedelje, kako biste zaštitili masne ćelije i dobili optimalne rezultate. Preporučuje se spavanje na boku ili na stomaku a kod sedenja upotreba jastuka u obliku krofni.Nakon mesec dana možete početi sa lakim aktivnostima a normalnim aktivnostima možete se vratiti od 6 do 8 nedelja posle operacije.

 

 

Fotografije pre i posle

Često postavljena pitanja

-Uvećanje zadnjice implantatima

-Uvećanje zadnjice transferom masti (brazilsko podizanje zadnjice)

-Uvećanje zadnjice filerima (Aquafiling gel)

Kao i kod bilo koje hirurške procedure, postoje rizici (krvni ugrušci, infekcija, osetljivost ili utrnulost, loše zarastanje rana,nepravilnosti konture, masna embolija..)

Učinak intervencije je čak 80% – mast se ne razgrađuje, već se zadržava u zadnjici.

Brazilsko podizanje zadnjice ne uklanja celulit.

Rezultati ovakve vrste podizanja zadnjice su prilično trajni, ali pod uslovom da pacijent održava stalnu telesnu težinu i prati uputstva hirurga. Nakon nekoliko meseci, može se desiti da jedan deo masnog tkiva bude potrošen pa će biti neophodna dodatna korekcija.