PRX Tretman za Biorevitalizaciju Kože

Osigurati da izgledate i da se osecate najbolje je nas prioritet.

Sta je PRX tretman?

PRX-T33 je efikasan i minimalno invazivan tretman koji može pomoći da se smanje bore, poboljsa tekstura i tonus koze, umanje oziljci od akni, kao i da se smanji hiperpigmentacija.  To je hemijski piling koji u sebi sadrzi kombinaciju vodonika perkoksida, trihlorsirćetnu kiselinu i kojičnu kiselinu a kombinacija tih aktivnih sastojaka upravo stimuliše proizvodnju kolagena i elastina, za koje svi znaju da su kljucni za zdravu i sjajnu kozu. To je tretman u isto vreme efikasan i nežan prema vašoj koži koji ne zahteva period oporavka.

Zašto se radi PRX t33 tretman?

Kakav je proces PRX tretmana?

Nakon što se koža temeljno očisti, na nju se nanosi preparat PRX-T33 i ostavlja da upije nekoliko minuta.  Nakon toga, koža se temeljno čisti I nanese se hidrirajuća krema i tretman je završen. U toku tretmana mozete osetiti peckanje ili toplinu koji će jako brzo nestati. Takodje moguca je pojava crvenila koje se povlaci ubrzo nakon tretmana. Tretman se obično preporučuje u seriji od tri do sest tretmana s razmakom od sedam do 14 dana, komforan je  i bezbolan.

 

 

Da li postoji proces oporavka nakon PRX tretmana?

Nakon tretmana, nema potrebe za dužim periodom oporavka, što znači da se možete vratiti svom uobičajenom dnevnom rasporedu odmah nakon tretmana. 

 

Fotografije pre i posle

Često postavljena pitanja

PRX se može raditi u svim godišnjim dobima, pa i leti  jer nema fotosenzibilizacije. Takodje nakon tretmana nema ljustenja pa se mozete normalno sminkati.

Nakon tretmana izbegavati primenu pilinga, alkoholnih losiona… kao i nanosenje kreme sa SPF zastitnim faktorom i intenzivna hidratacija.

Svima koji žele da osveže i podmlade kozu i uklone tragove umora sa lice, svima koji imaju akne, hiperpigmentaciju, prosirene pore, kao i kod usporavanja starenja i uklanjanja postojecih bora na licu i vratu.

za smanjenje pojavljivanja bora na licu, vratu i dekolteu

-za smanjenje hiperpigmentacije, suvoce i umanjenje umornog izgleda koze, akni, oziljaka, strija

Ovaj piling moze se raditi kao pojedinacan tretman pred neki vama vazan dogadjaj ali i u seriji od 3-6 tretmana, u zavisnosti od problema koji želite da resite. Benefit ovog tretmana je sto se moze raditi tokom cele godine bez obzira na letnji period.