Vaginalna rejuvenacija - Lasersko Podmladjivanje Vagine

Osigurati da izgledate i da se osecate najbolje je nas prioritet.

Sta je vaginalna rejuvenacija?

Kao i svaki deo tela, intimna regija žena se tokom godina menja. Starenjem dolazi do smanjenja hormona estrogena pa se može javiti suvoća, slabost vaginalnog zida, atrofija vaginalne sluznice, nekontrolisano mokrenje, gubitak elastičnosti kao i hipertrofija stidnih usana. Srećom, ove tegobe može da otkloni rejuvenacija vagine. Rejuvenacija vagine pored unapređenja kvaliteta estetske i seksualne fuknkcije ima i medicijsku funkciju jer otkanja funkcionalne probleme vagine i bešike kao i disfunkciju urinarnog trakta. Laserska vaginalna rejuvenacija je jedan od najsavremenijih nehirurških tretmana zatezanja vagine. ac

Zasto se radi lasersko podmlađivanje vagine?

Koji je proces laserske vaginalne rejuvenacije?

Sama procedura podseća na ginekoloski pregled najvise. Potpuno je bezbolna. Pre same procedure potrebno je odraditi ginekološki pregled, papa bris, bris vaginalnog sekreta i ultrazvučni pregled.

 

Sama procedura se izvodi tako što se sonda uvodi u vaginu gde laserski zrak ciljano zagreva tkiva i podstice obnavljanje kolagena i stvaranje novog kolagena čime se poboljsava tonus, jačina i kontrola vaginalnih mišica uz poboljšanje ugla uretre i vrata mokraćne bešike. Obično se kombinuje laser sa PRP tretmanom gde se ubrizavaju ćelije sopstene plazme obogaćene trombocitima u tkivo vagine ili vulve. Time se stimulise prirodno podmladjivanje.

Kada se ta dva tretmana rade paralelno postize se udruzeni efekat i dolazi se do trajnijih i kvalitetnijih rezultata. 

 

Koji je proces oporavka nakon laserskog podmlađivanja vagine?

Nakon tretmana pacijentkinja se odmah može vratiti normalnim aktivnostima. Nema neželjenih efekata ili kontraindikacija. Obično se savetuju tri tretmana u razmaku od mesec dana. Treba se uzdržavati od seksualnih odnosa i dizanja teških predmeta do 2 nedelje nakon procedure.

 

Fotografije pre i posle

Često postavljena pitanja

Kontraindikacije za ovaj tretman su trudnoća, aktivne infekcije, disfunkcionalana i organska krvarenja iz genitalnog trakta, povrede sluzokože i maligna oboljenja.

Ženama nakon porođaja, nezavisno od životne dobi, kao i onima u menopauzi

To si ti. Osveženo. Rafinirano. Prirodno.

Pošaljite nam svoja pitanja.
Tu smo da vam pomognemo.