Naš tim je strastven u
pružanju brižnog i saosecajnog
iskustva našim pacijentima.

O nama

MEDIC ONE je specijalna bolnica za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju. Smeštena je u Gospićkoj ulici broj 5, u centru Beograda, u prijatnom i mirnom kraju gde je klijentima omogućena maksimalna udobnost i privatnost za vreme boravka, kao i komfor potreban za potpuni uspeh operativnih zahvata i ostalih neoperativnih procedura.

MEDIC ONE je moderna bolnica, opremeljena u skladu sa najsavremenijim svetskim standardima, čiji ambijent i stil odišu toplinom i jedinstvenom elegancijom.

MEDIC ONE tim čine lideri iz oblasti svoje specijalizacije. Rukovodimo se najvišim etičkim i profesionalnim pristupom u lečenju. Znanje, stručnost, iskustvo, stalno usavršavanje i sprovođenje najnovijih inovacija i hirurških tehnika u estetskoj hirurgiji, omogućava nam kontinuirano postizanje uspeha i što je najvažnije, zadovoljne pacijente.

MEDIC ONE garantuje kvalitet. Višegodišnje iskustvo i brojna usavršavanja u zemlji i inostranstvu iz oblasti plastične i estetske hirurgije svrstavaju Profesora Dr Bobana Đorđevića u vodeće plastične hirurge Srbije i regiona.

Po sadržaju i širokom spektru usluga iz oblasti plastične i estetske hirurgije, kao i anti-aging procedura, MEDIC ONE ide rame uz rame sa najpoznatijim svetskim ustanovama ove oblasti.

Različitim rekonstruktivnim metodama, stručni tim bolnice MEDIC ONE uspešno koriguje poremećaje fizičkih funkcija i minimizira deformitete i defekte lica i tela nastalih usled stečenih i urođenih bolesti, povreda i opekotina.

Za tim bolnice MEDIC ONE zdravlje i lepota su imperativ rada, i svakim postupkom nastoje da postignu prirodni izgled i vrate estetsku ravnotežu, harmoniju i lepotu, dok zdravlje i sigurnost klijenata ostaju uvek na prvom mestu.

Sve hirurške i nehirurške procedure se izvode na bezbedan način i u maksimalno kotrolisanim uslovima, poštujući sve etičke principe. Tim stručnjaka i medicinskih sestara, koji predvodi Profesor Dr Boban Đorđević, u svakom trenutku vam je na raspolaganju. Ljubazno osoblje odgovriće na sva vaša pitanja i svojom stručnošću pomoći će Vam u donošenju najboljih odluka.

Osim specijalističkih pregleda, kompletne dijagnostike koja ih prati, terapijskih procedura i hirurškog lečenja, u bolnici MEDIC ONE sprovodi se edukacija i stručno usavršavanja mladih kolega iz oblasti plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije iz zemlje i inostranstva.

Stručnost i iskustvo, u kombinaciji sa poverenjem i strpljenjem, predstavljaju najveće vrednosti koje zajedno dovode do uspeha.

Upoznajte naš tim

Dr. Jasmina Đorđević

Direktor bolnice, doktor specijalista anesteziologije sa reanimatologijom

Dr. Boban Đorđević

Glavni konsultant, Prof. Dr specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije

Snežana Krstić Rapaić

Načelnik medicinske službe, doktor specijalista za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju

Đoko Obućina

Oftamolog, Prof. Dr specijalista
okuloplastične hirurgije

Dragan Vukanić

Hirurg, Primarijus Mr specijalista dečje hirurgije i subspecijalista dečje urologije

Boris Gluščević

Ass Prof. dr sc MD Specijalista ortopedije

Jasmina Ivić

Doktor medicine na specijalizaciji

Marija Dunjić

Doktor medicine na specijalizaciji

Nada Stanković

Glavna medicinska sestra bolnice, viši medicinski tehničar – anestetičar

To si tiOsveženo.
Rafinirano.
Prirodno.

Pošaljite nam svoja pitanja.
Tu smo da vam pomognemo.